Stockholm International Fruit Show

WOOP WOOP! Idag har jag varit på Globen och shoppat, ni ser min fångst här nedan hehe. Slog äntligen till på ett par till Animo ridbyxor, fan vad jag älskar dom! Blev i jeans nu när det börjar bli kallt.
Blev också ett kingsland pannband, benreflexer+brösta och så fick jag ett Agria schabrak och luva! WIN!

Showen hann vi inte ens se, haha.


Long time no see

Hejejejhej!

Bristen på inlägg beror på att mina dagar ser typ likadana ut. Jobbar, iofs inte så ofta, men ridningen är fortfarande stärkande - på två ekor har han byggt 2 centimeter (!!!) muskler på rumpan. Är så jävla bra. F har fått massage varannan vecka nu och i tisdags var han inte öm någonstans på hela kroppen - piloten gör rätt! Äntligen!

Sket i att åka till Södertörn förra helgen för att jag var lat och inte orkade fixa för att hoppa en klass per dag. Så nu är det täclingsfritt fram tills i mars då det är tre tävlingar inplanerat: Södertälje, Botkyrka och södertälje igen. Ska nog debutera 120 då också, beror ju på känslan. Tycker 110 känns pluttigt och ridningen mellan hindren har blivit mycket bättre.

Så.
Annars består stallet av att spola ben tusen gånger om dagen, rida, torka, stretcha hästrygg, mocka och allt sånt. Och en jäkla massa snacka. Älskar mina bästa stalltjejer och är så glad att stå i ett stall med så underbara människor! Lätt värt 3,2 mil enkel resa!

Puss! Nu är det vinter!


Hej gullisar

Ni tittar fortfarande i här trots bristen på inlägg! Kuuul!
Tävlingen förra helgen nollade vi 1m och hade ett pet i 110, och jag var nöjd!
Vi får se om jag kommer att starta på Södertörn den 24-25/11 sen, har inte bestämt mig än.

Freddie går på hemma, i lördags var Marie ute och masserade F igen, två veckor sen sist. Hon kommer om 2 veckor igen, och hon såg och kände skillnad på honom på bara den korta tiden, härligt! Man blir ju hemmablind men jag har börjat rida honom på ett annat sätt än innan, och kommer åt honom lite bättre nu. Igår värmde vi upp ute och trimmade sen inne på banan.
Red i en åtta Rut två hinder, böjde ordentligt och började sen jobba med baken på honom, flytta den utåt och inåt. Var noga med att vänta lite med ställningen när jag bytte volt, både för att lura mig själv och honom när vi kom till speciellt vänster varvet. Gick super! Sen blev det en del galoppjobb med lite samma tänk, mycket tempoväxlingar där jag var noga och konsekvent i framförallt samlingen. Så fin var F!
Idag red jag och Linda i stallet ut en lång runda med helt perfekta grusvägar som vi galopperade på lääänge. Freddie kändes lätt och fin i kroppen i traven efter det, hehe.


Felfri

Äntligen felfritt!

Bästa häst och bästa jag!


Snart tävling igen

På söndag är det tävling på Botkyrka igen, hoppar 100 och 110. Ska bli kul, är taggad på bra ridning från min sida, och en häst som tycker det är kul.
Har inte hoppat sen förra tävlingen, förra veckan tog ha. Det lugnt, i söndags var massören ute och kollade honom och gav mig tips. Ska bygga upp hans rygg med typ 5 cm. Nu proppas han full med vitaminer och energi och protein för att kunna ta åt sig av träningen så bra som möjligt, han klagar inte. Har ridit ut två rejäla långa rundor och ridit i ridhuset en timme i måndags. Igår klättrade vi och idag blev det vila med bus i ridhuset; jag försöker löslongera honom och Freddie springer i en åtta runt mig. Hahaha. Fast han ökar och saktar av när jag ber honom, en bra början.

Imorn har jag en dejt med Linda i stallet, hon tänkte hoppa studs och så, jag med men ska sätta upp ett högre hinder och känna på honom lite. Han lär bli fett glad, tror han saknar att skutta över pinnar.

Kan nog inte med ord beskriva hur mycket jag älskar det här djuret, han är min första häst och betyder så mycket för mig och min familj. Han kom in och spred glädje i våra liv när vi hade det väldigt jobbigt i våras, han står mig så nära. Världens finaste mammagris <3

Älsk i nya täcken!