Preparations

Vädret idag gör ju ingen lycklig. Kallt och ösregn konstant idag, blä. Älsklingspojken hade fått gå med täcke ute idag i alla fall, skönt! Red ut med regntäcket från Eskadron idag. Fett bra var det! Däremot glömde piloten att skydda sig från regnet, så hon blev genomblöt. Vi var bara ute och joggade idag, kolla gas och broms inför imorn och mjukade upp musklerna lite. Passet gick sådär, men F är inte sådär överlycklig över att jobba i regn samt att han tycker det är lite äckligt med allt ljud.

När vi kom in igen så duschades han (hade täcket på för att skydda sadeln) med schampo, sen fick han stå under sollamporna och torka med ett tjockt fleecetäcke från Rambo. Medan han gjorde det mockade jag och fixade hans foder, snackade lite skit med Linda som också ska tävla på Märsta imorn, och smorde alla lädergrejer inför imorn och packade sadelskåpet. Sen sprayade jag svansen, borstade och flätade så han blir fin imorn!

Skönt att packningen är klar tills imorn, tror vi hinner ut till stallet innan F går ut i hagen, han ska antagligen knoppas om tiden finns. Pappa får fixa släpet och boxen så länge.

Nu är vi taggade! Nu ska jag hoppa i säng så att jag vet vad jag gör imorn!

Världens bästa pappa och F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback